Top 10 speelgoed

top-10-speelgoed-sinterklaasDe nieuwste speelgoedtrends even op een rijtje gezet, want zoals elk jaar zijn er weer vele leuke speelgoed artikelen verkrijgbaar welke helemaal hot zijn. Voor 2022 zien we vele trends welke we hier netjes op een rij gezet hebben. Misschien een leuk idee voor jou verlanglijstje voor de Sint! Denk hierbij aan de leukste Pokemon artikelen, of hoop jij misschien op de enige echte hoverboard welke in Nederland nog vrij te krijgen is. Sinterklaas heeft dit jaar ook weer vele schoentjes te vullen, en aangezien je schoen niet zo groot is hebben we ook een top 10 schoen cadeautjes samengesteld.

Bekijk hieronder de leukste en nieuwste trends op het gebied van speelgoed, top 10 lijstjes voor pakjesavond, maar ook voor de schoen. En natuurlijk mogen papa en mama ook wat leuks vragen voor de Sint!

bol-com-logo


Speelgoed toppers 2022

Als eerste beginnen we met een diverse lijst van speelgoed welke waarschijnlijk wel op jou verlanglijstje komen te staan. Er is zowel speelgoed voor jongens als voor meisjes terug te vinden, maar er staat ook een familie spelletje tussen welke het speelgoed van het jaar award heeft gewonnen. toet-toet-sinterklaasWe beginnen met een leuk cadeau voor de kleintjes onder ons, namelijk het Toet Toet Auto’s Ruimtestation van het merk Vtech. We kennen de Toet Toet auto’s al wat langer, maar het afgelopen jaar heeft Vtech met het Toet toet Auto’s Ruimtestation de hoofdprijs binnengehaald. Deze heeft namelijk de status: Speelgoed van het jaar verkregen.

Het Ruimtestation is misschien wat te groot om als schoen cadeau te vragen, maar een ideaal cadeau om aan Sinterklaas te vragen voor pakjesavond. Met de vele uitdagende elementen is het ideaal speelgoed voor de kleintjes. Nog een voordeel is dat er vele leuke auto’s van Toet toet verkrijgbaar zijn welke weer ideaal zijn om als schoencadeau te krijgen.

Voor de wat grotere kinderen hebben we nog een speelgoed van het jaar voor jou uitgekozen, namelijk Stratego in het Pirates thema. De Stratego Pirates zet het oude spel stratego weer opnieuw op de kaart en is ideaal gemaakt voor kinderen vanaf 6 jaar. Met vele leuke nieuwe elementen terwijl het gebasseerd is op het oude spel, namelijk strategisch de vlag van je tegenstander afpakken. Spelmaker Jumbo weet zo de laatste jaren steeds meer oude spellen op een leuke manier te vernieuwen. Zeker een aanrader om te vragen aan Sinterklaas, want Sinterklaas en zijn Pieten houden namelijk ook erg van spelletjes spelen en vinden het maar al te leuk om spelletjes weg te geven met pakjesavond!

Pokemon was natuurlijk al jarenlang een hype, maar sinds 2016 is toch wel het jaar geworden van Pokemon Go. Lekker met je smartphone erop uit om alle Pokemons in het echt te vangen met je telefoon. Nintendo speelt hier handig op in om weer een paar leuke nieuwe Nintendo 3DS spellen op de markt te zetten. Pokemon Moon en Sun zijn weer echt leuke spelletjes waarmee je urenlang spelplezier zal hebben op je Nintendo 3DS en voor de kaarten verzamelaars is er ook goed nieuws, want er zijn weer vele nieuwe spelpakketjes verkrijgbaar welke ideaal zijn om als schoenkado te vragen.

 

top-10-schoencadeaus

De schoenkado’s vind Sinterklaas altijd een van de moeilijkste dingen die er is. Het moeten namelijk wel leuke kado’s zijn, alleen ze moeten wel in de schoen passen. Ook dit jaar heeft Sinterklaas met zijn Pieten weer zijn best gedaan om de schoentjes weer een aantal keer te vullen voordat pakjesavond er is. Het is belangrijk om zo snel mogelijk je verlanglijstje te maken voor de beste Sint, dus als je er nog geen een hebt……………….snel maken he 🙂

Hier is onze top 10 schoencadeau’s:
1. Auto’s van Hot Wheels
2. Baby Born kleertjes
3. Pokemon trading cards
4. Skylander SuperChargers
5. Lego DC Superheroes
6. Paw Patrol
7. Pluchen Spiderman
8. Heli Ball
9. Kleurpotloden/Stiften
10. Toet toet auto’s

Het zijn allemaal kleine cadeaus die net in de schoen passen als het goed is. Hier zorgen de Pieten wel voor, want wie zoet is krijgt lekkers.

Het belangrijkste feest van het jaar is natuurlijk de dag voor Sinterklaas zijn verjaardag, namelijk pakjesavond! Sinterklaas zit elk jaar weer met zijn Pieten te puzzelen om met leuke en originele kado’s om de hoek te komen kijken. We hebben daarom hier een mooie top 10 speelgoed cadeau’s voor Sinterklaas samengesteld met de trends van 2022 erin verwerkt.

Hier is onze top 10 pakjesavondcadeau’s:
1. Hoverboard
2. Pirates Stratego
3. Nikko Peugeot 2008 DKR
4. Escape room – The game
5. Lego Ninjago
6. Paw Patrol
7. Barbie starlight
8. Vtech Kidizoom
9. Playmobil City life – Vrolijke Speeltuin
10. Toet toet ruimtestation

De top 10 speelgoed is heel divers en geeft een impressie met leuke cadeaus welke op dit moment populair zijn onder veel kinderen.

publishNOW SINTERKLAAS

Met bovenstaande top 10 lijstjes kan je in ieder geval wat inspiratie opdoen. Natuurlijk weet iedereen wel wat hij/zij graag wilt hebben, alleen Sinterklaas en zijn Pieten kunnen natuurlijk niet alles geven. Maak daarom een mooi verlanglijstje waarbij ze wat te kiezen hebben, want zoals je misschien al wel gezien hebt op het Sinterklaas journaal is de pakjesboot dit jaar extra vol beladen. Misschien heeft hij dit jaar wel het cadeau bij zich waar jij al zo lang op wacht. Het zal weer spannend worden wat er dit jaar weer uit de zak van Sinterklaas komt.

Mocht je nog meer inspiratie op willen doen voor je verlanglijstje? Klik dan op een van onderstaande speelgoed webwinkels en je hebt gigantisch veel keuze. Bij Bol.com kan je ook online je verlanglijstje maken, maar wist je bijvoorbeeld ook dat je bij Coppens een van de grootste collecties van Playmobil online kunt vinden? Natuurlijk staan de Intertoys en de Bart Smit er ook tussen met vele leuke speelgoed artikelen. Eigenlijk maakt het niet uit bij welke speelgoedwinkel je ook kijkt, ze hebben allemaal een mooi assortiment speelgoed. Let op dat je wel op je verlanglijstje zet waar je je favoriete speelgoed gezien hebt, anders moeten de Pieten samen met Sinterklaas wel heel erg goed gaan zoeken.

Wij wensen jou een fijne Sinterklaas tijd toe en een tip van onze kant. Als jij je schoen gaat zetten zing dan een mooi Sinterklaasliedje erbij!! Hier houden de Sint en zijn Pieten enorm van 🙂

bol-com-logo
 

Sinterklaas
Logo
Shopping cart