Intocht

De Sinterklaas intochten van de afgelopen jaren kunt u hieronder terugvinden en natuurlijk alle informatie over de Sinterklaas intocht 2016! Het Sinterklaasfeest word al sinds begin 20e eeuw in Nederland en België gevierd en elk jaar komt de intocht weer in een andere stad/dorp binnen. De intocht in 2015 was in Meppel en een prachtig feest en voor de intocht in 2016 staat Maassluis op de planning. Aangezien Maassluis beschikt over een prachtige historische haven zal Sinterklaas met zijn pakjesboot geen moeite hebben om op tijd te zijn, toch…. 🙂

Elk jaar word de intocht van Sinterklaas weer vooraf gegaan door het Sinterklaas journaal waarin het verhaal van Sinterklaas en zijn Pieten verteld word hoe ze voorbereid op weg zijn naar ons landje, en voor degene die zelf niet naar Maassluis kan komen op 12 november 2016 kan dit dan ook live volgen op NPO 3 in het uitgebreide Sinterklaasjournaal.

Sinterklaas

FIFA 18255-kl_s1

Intocht Sinterklaas 2016

Dat Sinterklaas dit jaar (2016) gekozen heeft voor de haven van Maassluis vinden de mensen uit de omgeving Maassluis natuurlijk erg leuk, de burgemeester zal persoonlijk sinterklaas ontvangen en welkom heten in de prachtige stad van de Gemeente Maassluis. De stad Maassluis heeft natuurlijk een maritiem verleden en een prachtige haven met kade waar alle kinderen en ouders op sinterklaas kunnen wachten, het wordt weer een groot sinterklaasfeest, het is een lange trip vanuit Madrid (Spanje) en iedereen zal weer erg blij zijn als Sinterklaas in 2016 weer in Nederland aankomt en dan kan het grote sinterklaas feest weer beginnen.

Je kunt het evenement ook terugvinden op Facebook 

12 November tussen 11.00 – 14.00 Intocht Sinterklaas 2016 Maassluis!