Intocht

De Sinterklaas intochten van de afgelopen jaren kunt u hieronder terugvinden en natuurlijk alle informatie over de Sinterklaas intocht 2018! Het Sinterklaasfeest word al sinds begin 20e eeuw in Nederland en BelgiĆ« gevierd en elk jaar komt de intocht weer in een andere stad/dorp binnen. De intocht in 2017 was in Dokkum en was een prachtig feest en voor de intocht in 2018 staat Zaandijk op de planning. Aangezien Zaandijk (Zaanstad) aan het water ligt zal Sinterklaas met zijn pakjesboot geen moeite hebben om op tijd te zijn, toch…. šŸ™‚

Elk jaar word de intocht van Sinterklaas weer vooraf gegaan door het Sinterklaas journaal waarin het verhaal van Sinterklaas en zijn Pieten verteld word hoe ze voorbereid op weg zijn naar ons landje, en voor degene die zelf niet naar Zaandijk kan komen op zaterdag 17 november 2018 kan dit dan ook live volgen op NPO 3 in het uitgebreide Sinterklaasjournaal. De intocht is live te zien vanaf 12.00 uur tot ongeveer 13.30.

Sinterklaas

FIFA 18255-kl_s1

Intocht Sinterklaas 2018

Dat Sinterklaas dit jaar (2018) gekozen heeft voor de haven van Zaandijk vinden de mensen uit de omgeving Zaanstad natuurlijk erg leuk, de burgemeester zal persoonlijk sinterklaas ontvangen en welkom heten in de prachtige stad van de Gemeente Zaanstad. De stad Zaandijk heeft natuurlijk een maritiem verleden en een prachtige haven met kade waar alle kinderen en ouders op sinterklaas kunnen wachten, het wordt weer een groot sinterklaasfeest, het is een lange trip vanuit Madrid (Spanje) en iedereen zal weer erg blij zijn als Sinterklaas in 2018 weer in Nederland aankomt en dan kan het grote sinterklaas feest weer beginnen.

17 November tussen 12.00 – 13.30 Intocht Sinterklaas 2018 Zaandijk!

Sinterklaas zal ook de diverse andere grote steden aandoen dit jaar met veel pieten. Voor een compleet overzicht van de diverse intochten in het land kunt u terecht op de volgende pagina:


Sinterklaas
Logo
Shopping cart