Gedichten

Op deze pagina komen de leukste sinterklaasgedichten te staan die ingestuurd zijn, wilt u een gedichten laten maken klik dan op onderstaande banner. Een gedicht maken is voor sommigen onder ons misschien niet veel werk, maar om een echt leuk Sinterklaas gedicht te schrijven is een beetje hulp niet erg.

Sinterklaas schrijft zijn gedichten namelijk ook niet helemaal zelf, hij heeft hiervoor dichtpiet tot zijn beschikking die de inspiratie heeft om de mooiste gedichten te maken. Niet elk gedicht begint daarom met de o zo standaard tekst: Sinterklaas zat te denken, wat hij jou dit jaar zal schenken.. Daarom kan je via o.a. de Sinterklaas gedichten generator leuke inspiratie opdoen om snel en makkelijk veel inspiratie op te doen voor een leuk gedicht. Loop je echter vast op een woord, dan kan de rijmwoorden generator misschien ook wel wat voor jou zijn. Lees snel verder voor alle sinterklaasgedichten tips…

Video van Sint

Naast een leuk gedicht maken kan het natuurlijk dit jaar ook nog een stuk origineler worden. Al meer dan 8 jaar verzorgen ze bij Video van Sint voor de leukste video’s van Sinterklaas zelf. Hiermee kan je een persoonlijke boodschap van de Sint zelf aan iemand geven. Iets wat natuurlijk niet zomaar gebeurd en speciaal is voor iedereen. Sinterklaas die je persoonlijk toespreekt. Wie wilt dit nu niet?

Maak de video van Sint hier binnen 5 minuten helemaal zelf.

Gedichten Generator

Op dit moment zitten er iets teveel pepernootjes vast in de gedichten generator welke we speciaal voor jou hadden samengesteld op Sinterklaas.nl. Maar weest niet getreurd we hebben een paar goede alternatieven voor jou gevonden waar je je inspiratie kunt opdoen. Lees snel verder voor handige tips om snel een leuk en kloppend gedicht te maken. Het lijkt namelijk voor vele dichters een onmogelijke taak om een leuk Sinterklaas gedicht te maken, alleen als je er eenmaal mee aan de slag gaat met onderstaand tips en hulp programma’s dan is het een makkelijk en leuk. Geen uren meer op een zolderkamer zitten denken wat die Sint toch zal schenken. Nee, gewoon makkelijk achter je laptop of zelfs op je telefoon een mooi gedicht maken welke klopt!

Rijmwoorden zoeken

Het kan zomaar zijn dat je druk bezig bent met een mooi gedicht te schrijven en ineens zit je vast. De zin die je gemaakt hebt is in jou ogen perfect, alleen wat ga je nu als 2e zin opstellen met het juiste rijmwoord? Hiervoor hebben we op Rijmle een leuke rijmwoorden generator gevonden. Vul hieronder het woord in waar je geen rijmwoord op kunt verzinnen en voilà!!

Zoek woorden die rijmen op:

WOORD:

 

Sinterklaas BoekGedichten maak tips

Vroeger was zelf een gedicht maken voor velen een ramp. Daarom veel respect voor de dicht pieten die jarenlang de mooiste, langste en meest uitgebreide gedichten hebben geschreven zonder de aanwezigheid van het internet. Want sinds de komst van het internet is het leven van een dichter ineens wel heel wat makkelijker geworden. Je kan namelijk nu met een paar klikken een compleet gedicht genereren op diverse Sinterklaas websites, en ook hier kan je dat hopelijk binnenkort. Echter een gedicht zelf maken met een beetje hulp is toch net wat leuker/persoonlijker. Met de gedichten generator kan je in ieder geval een vliegende start maken met het maken van een gedicht, maar het persoonlijk tintje is natuurlijk ook een must. Sinterklaas en zijn Pieten doen toch ook persoonlijk aan jou denken als ze een mooi cadeau geven met een gedicht erop geplakt. Ze houden je namelijk goed in de gaten het hele jaar door zodat ze genoeg inspiratie hebben om een mooi en lang gedicht te schrijven.

Zullen we afspreken dat we dit jaar het gedicht minimaal 16 regels laten worden? Of is dit teveel voor de gemiddelde dicht piet? Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe groot het gedicht is wat jij van Sinterklaas krijgt. Misschien een leuk idee om dit op onze Facebook pagina Sinterklaas.nl te posten.

Sinterklaas
Logo
Shopping cart