Nintendo Switch

[cws-row cols=4121 id=”cols4121″ flags=”1″][col span=3][cws-widget type=text title=””]

nintendo switch kopen

[/cws-widget][/col][col span=6][cws-widget type=text title=””]

Nintendo switch

De nintendo switch staat in 2020 met stipt op 1 bij de verlanglijstjes van vele kinderen. De nieuwste console van nintendo verwacht alle records te verbreken met de feestdagen. Door de flexibiliteit van de nintendo switch is het zowel mogelijk om de console op je tv thuis aan te sluiten maar ook on the go met een handige portable scherm en controller. Games zoals Fortnite maken de markt positie van de switch nog een stuk hoger. De bekende game is ook te spelen op xbox en playstation maar die zijn niet portable. 

Op dit moment kunt u de Nintendo switch het beste bij Bol.com bestellen.

[/cws-widget][/col][col span=3][cws-widget type=accs title=”” items=4][item iconfa=”shopping-cart” type=accs title=”1. Intertoys”]

Bestel de Nintendo switch bij intertoysNintendo switch intertoys

[/item][item open=1 type=accs title=”2. Bol.com”]

Sint Cadeauwinkel
Bestel de nintendo switch bij bol.com

[/item][item type=accs title=”3. Wehkamp”]

Bestel de nintendo switch bij WehkampNintendo switch wehkamp

[/item][item type=accs title=”4. Mediamarkt”]

Nintendo switch mediamarkt bestellen

[/item][/cws-widget][/col][/cws-row][cws-row cols=1 id=”cols1″][col span=12][cws-widget type=text title=””]

Nintendo switch kopen

Als je van plan bent de nintendo switch te kopen adviseren wij bovenstaande aanbieders te bekijken en te vergelijken. Intertoys biedt tot nu toe de snelste service en is vaak het goedkoopst. Wanneer je zelf de aanbieders wilt vergelijken kunt u de aanbieders hier rechtsboven aanklikken om te bekijken.

nintendo switch fortniteDe nintendo switch is enorm populair bij de jeugd en de cijfers van Nintendo gaan dan ook zeer goed op het moment. De populaire games als fortnite zorgen ervoor dat de jeugd de console graag willen hebben. Frotnite is een erg leuk spel dat zich voornamelijk online afspeelt. Je wordt gedropt met een parachute en eenmaal geland kun je op zoek naar kleding en wapens. Het is in fortnite mogelijk om gebouwen te maken en muren te bouwen. Kortom deze game is erg leuk voor kinderen en zeker een aanrader om bij de nintendo switch aan te schaffen.

Aanbieding

De switch zal rond de feestdagen bij vele winkels in de aanbieding zijn. We adviseren de nintendo switch op tijd aan te kopen omdat er verwacht wordt dat de console al snel uitverkocht zal zijn. Wil jij de zeer populaire console hebben met de feestdagen dan adviseren we deze zo snel mogelijk op jouw verlanglijstje voor sinterklaas te zetten. Sinterklaas zal uiteraard zijn uiterste best doen om de Nintendo console in of onder de schoen te geven.

nintendo switch bestellen

 

 

 

Nintendo switch games

nintendo switch gamesNaast de zeer populaire standaard games van Nintendo zoals Super mario, pokemon en zelda zijn er nog veel meer zeer leuke games te vinden voor de Nintendo switch. Wanneer je deze console gaat kopen adviseren wij de standaard games van mario natuurlijk aan te schaffen. Wanneer de standaard games in bezit zijn is de game fortnite bijvoorbeeld zeker een aanrader voor de kinderen, maar ook games als minecraft en crash bandicoot doen het erg goed bij kinderen. De games kunnen naast de winkels ook in de eigen nintendo eshop aangeschaft worden. Wanneer u de console thuis op het internet aansluiten zal de winkel vanzelf in beeld komen.

Nintendo console bestellen

Wanneer u nog steeds niet overtuigd bent om deze geweldige console aan te schaffen adviseren de review video van tweakers eens te bekijken. Hierbij krijgt u een duidelijk beeld van de console en kunt u daarna besluiten of het iets is voor de kinderen om mee te spelen.

[/cws-widget][/col][/cws-row]

Sinterklaas
Logo
Shopping cart