Snoepgoed al verkrijgbaar
Jaja het eerste snoepgoed is al verkrijgbaar in diverse supermarkten. Ze kunnen namelijk niet vroeg genoeg beginnen om al dat lekkers van ons te verkopen. Sinterklaas en zijn Pieten komen pas op 12 november in Nederland aan, maar voor die tijd zal ik jullie op de hoogte houden van alle leuke, nuttige en nutteloze nieuwtjes over het Sinterklaas feest.

Jullie willen natuurlijk wel weten wat er dit jaar allemaal gaat gebeuren of niet? Of dit nieuwtje nu nuttig is en echt een nieuwtje is, waarschijnlijk niet, maar als je van pepernoten houd,  kan je nu dus al “verse” pepernoten kopen bij o.a. de Albert Heijn, Plus en Jumbo supermarkten. Ik vind het persoonlijk wel wat vroeg, maar als je een lekkerbek bent dan kan je nu al genieten van ons lekkers. Wat ik o.a. al gezien heb is dat de pepernoten verkrijgbaar zijn, maar ook de speculaasbrokken, chocolade letters en wat ander chocolade snoepgoed in het Sinterklaas thema. Het staat nu nog een beetje verdekt opgesteld, maar al snel zullen de stellingen weer helemaal vol liggen met al dat lekkere Sinterklaas snoepgoed.

Wat vind jij?

Maar wat vind jij hiervan? Vind je het te vroeg om al Sinterklaas snoepgoed te kopen, of maakt het jou niets uit als je nu al dat lekkers kunt kopen 🙂 Ik ben erg benieuwd wat jij er van vind, dus laat maar horen op onze Facebook pagina of d.m.v. een reactie onderaan deze pagina!

Sinterklaas
Logo
Shopping cart