Sinterklaasjournaal 2019

Jaja beste kinderen. Het Sinterklaasjournaal is er ook dit jaar weer bij. Vanaf 11 november 2019 gaat het feest weer beginnen op de Nederlandse televisie. Net zoals voorgaande jaren zal het Sinterklaasjournaal weer bij de NPO uitgezonden worden. Op NPO 3 kan je dagelijks weer de capriolen volgen van Sinterklaas en zijn Pieten op weg naar het leukste kinderfeest van het jaar. Jaja het Sinterklaasfeest moet ook dit jaar weer het mooiste feest worden wat er is toch!! Diewertje Blok zal het Sinterklaasjournaal 2019 dagelijks gaan presenteren en de grote verrassing word….

Dat is de verrassing van het Sinterklaas journaal natuurlijk. In ieder geval kan je vanaf 11 november 2019 om 18.00 elke dag zelf live volgen. Geef je ouders maar vast een seintje dat je elke dag om 18.00 even 10min achter de TV wilt gaan zitten vanaf de 11e.

Pieten avonturen in 2019

Wat gaan de pieten dit jaar weer uitspoken? Ze zijn al een keer de sleutels vergeten, de pakjes zijn ze al een keer verloren en er zijn natuurlijk veel nieuwe pieten bijgekomen de afgelopen jaren in diverse kleuren. Dit jaar zullen er in ieder geval heel veel roetveegpieten aanwezig zijn bij de intocht en in het Sinterklaas journaal. Ik ben benieuwd als Website Piet wat er dit jaar anders gaat dan andere jaren. Misschien doen mijn beste mede Pieten het wel helemaal zoals het hoort. Het pakjesfeest kan toch ook wel een keer zonder problemen doorgaan? Of hebben jullie hier andere ideeën over?

Ik ben benieuwd wat jullie ideeën zijn dit jaar. Gaan de Pieten het Sinterklaas feest dit jaar helemaal perfect verzorgen?We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart