Sinterklaas komt weer aan in Nederland

Jaja, vandaag is eindelijk de grote dag dat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Wat hebben wij er weer lang op moeten wachten voordat hij aankomt toch 🙂 Gelukkig komt hij dan vandaag eindelijk aan, tenminste als de kolen niet weer op raken toch? En de hoofdpiet heeft een blokkade op zijn kaart zien staan, dus wat houdt dit nu in? Hij heeft gisteren Pakjesboot 12 dan ook weer stil gezet…. En waar komt Sinterklaas nu eigenlijk aan in Nederland, want jullie kinderen kunnen nu niet van tevoren klaar staan om Sinterklaas toe te zingen als hij aankomt met zijn stoomboot!

Ik kan je 1 ding vertellen lieve kinderen. Sinterklaas komt vandaag echt aan in Nederland, daar gaan wij Pieten voor zorgen. Ik als Websitepiet zal de website van Sinterklaas dan ook zo goed mogelijk bijhouden om jullie te vertellen waar Sinterklaas aankomt, en ook of jullie ook wel jullie schoentjes kunnen gaan zetten. Wil je het zelf zien? Dat kan natuurlijk ook, want net zoals elk jaar is het Sinterklaasjournaal hier weer live bij. Vandaar dat je op onze website ook diverse linkjes hier naartoe vind.

Bekijk alle afleveringen van de afgelopen dagen van het Sinterklaas journaal hier

Sinterklaas 2020

Als je op bovenstaande afbeelding klikt kom je rechtstreeks op de pagina van Zapp terecht waar je live vanaf 12.00 het Sinterklaasjournaal kunt bekijken. Hierin zal je de avonturen van Sinterklaas en de Pieten kunnen bekijken hoe ze aankomen in Nederland, en vooral ook waar nu? Komen ze nu in Zwalk aan, of hebben ze een ander gek iets bedacht? Want je weet het maar nooit met de creatievelingen. Bekijk het zelf en laat je horen hoe jij het vind dat Sinterklaas weer in Nederland is!

Groetjes,

Piet

6 Comments

 1. liefen sintklaas en liefen piet ik wil heel graag een katdoodtje deezejaar
  Reply november 14, 2020 at 7:15 pm
 2. Ik vindt je lief aardig🥰🥰❤❤❤❤
  Reply november 14, 2020 at 10:48 pm
 3. Hoi sinterklaas ik, vier dit jaar geen pakjes avont maar wel een sepriese Op school en weetje wie ik heb Nora
  Reply november 17, 2020 at 4:38 pm
 4. Ik vind u wel lief en pieten zijn een gek en dat vind ik grappig roet pieten groetjes van Denise prinses de eerste
  Reply oktober 27, 2021 at 2:28 pm
 5. Hoi Sinterklaas mijn klas de parel in Strijen gaan op 19 november lotjes treken en ik hoop op mijn vriendin Eliza of Lisanne. 🤞Mijn juf is super aardig en de beste juf in de wereld. Groetjes 🖤phiënne 🖤♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️👁️ 👁️ 👅
  Reply november 8, 2021 at 6:37 pm
 6. Lynn
  Hij lieve Sint Ik wou zeggen dat ik Lynn heet
  Reply november 11, 2021 at 6:42 pm

Laat dan nu jou reactie horen aan de Sint!