Sinterklaas journaal 2018 is er weer bij!

Het Sinterklaas journaal is inmiddels net zo traditioneel als het Sinterklaas feest zelf. Ook in 2018 kan je weer elke dag het Sinterklaas journaal volgen. Op het moment van schrijven is het nog maar 10 nachtjes. 10 Nachtjes geduld hebben voordat we de (zwarte) Pieten met Sinterklaas weer kunnen zien. Het Sinterklaas journaal start namelijk op 12 november en zal t/m 5 december 2018 weer dagelijks te volgens zijn om 18.00. Welke zender? Natuurlijk weer op de publieke omroep bij Zapp!

Wat we dit jaar kunnen verwachten…. nog geen idee. Misschien gaat het een keer een jaar helemaal goed en komen de cadeau’s op tijd.. Waar andere jaren de cadeautjes in het water gevallen waren, verstopt waren of gewoon kwijt. Dit jaar weten we niet of de Pieten misschien wat zorgvuldiger zijn. Het zal weer spannend worden. Hebben jullie hier ook al zo zin in?

Dus zet de volgende data maar in de agenda van Papa en Mama:

Sinterklaasjournaal:

vanaf 12 november dagelijkst om 18.00 op NPO Zapp

Sinterklaas intocht:

17 november om 12.00 op NPO Zapp

Sinterklaasfeest:

5 december vanaf 17.00!!!!!

 


6 Opmerkingen
 1. Hallo Sinterklaas,

  Ik hoop dat u aankomt in Zaandijk, en zondag naar Made komt. Ik vind het zo leuk dat u komt en stop mijn lijstje in mijn schoen. Het allerliefst wil ik iets van Brandweerman Sam.

  groetjes van Bram

 2. Hoi lieve sinterklaas,

  Komt u ook naar molenhoek?
  Ik hoop dat u mijn verlanglijstje hebt gekregen.
  Ik vind de pieten ook zo leuk
  En mijn mooiste kado is iets van playmobile.

  Groetjes Sanne.

 3. kiki van alphen

  ik wacht met spanningaf tot u zaterdagweerin ons land komt

 4. Beste sinterklaas ik zou graag een chocolade letter in mijn schoen willen en ik heb echt zin in zaterdag ik hoop dat u mij niet vergeet en voor school ( triangel delfgauw) willen wij diabolo’s ik zal de rest van mijn verlanglijstje in mijn schoen stoppen groetjes : liz

 5. Antwoord
  de beste [ ik wil liever niet mijn naam zeggen doei] november 20, 2018 op 6:51 pm

  lieve lieve lieve sinterklaas ik wil heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
  graag dat het volgend jaar een keer goed komt met alles de groeten van de beste en kom asjeblieft bij mij langs waar ik woon staat wel in u boek doei doei

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart