Sinterklaas intocht 2022 – Hij komt er weer aan!

Het is bijna zover. Op 12 november komt Sinterklaas weer in Nederland aan. Eindelijk na al die tijd is het dan weer zover en jij kan erbij zijn! Gezellig in Hellevoetsluis of natuurlijk thuis voor de buis! Want ook het Sinterklaasjournaal zal in 2022 hier weer live verslag van doen.

De grote vraag dit jaar is natuurlijk, hoe komt de Sint weer in het land? De verwachting is dat hij natuurlijk gewoon met de pakjesboot in Hellevoetsluis komt aanvaren. Alleen gaan de Pieten dit plaatsje wel op de kaart vinden? Of zullen de pakjes deze keer wel aan boort blijven of komt er weer een grote storm die ervoor zorgt dat de pakjes overboord vliegen? En welk paard zal Sinterklaas dit keer meenemen naar ons mooie Nederland? Allemaal vragen die de komende tijd beantwoord zullen worden. Sinterklaas beleeft namelijk elk jaar weer een ander avontuur met zijn Pieten en jij kan er eenvoudig bij zijn. Op het Sinterklaasjournaal zal namelijk vanaf 7 november de avonturen van Sinterklaas weer te volgen zijn.

Dus wie, wat en waar is de Sinterklaas intocht 2022

Waar: Hellevoetsluis
Hoe laat: verwachte aankomsttijd zal rond 12.15 zijn
Waar te zien: Op NTR Nederland 3 kan je vanaf 12.00 het live verslag van het Sinterklaasjournaal zien
Digitaal ook te zien: Zappelin.nl of het Sinterklaasjournaal.nl

Dus ben jij erbij? Laat het ons weten hoe jij verkleed gaat en waar je gaat kijken naar de nieuwe avonturen van Sinterklaas en zijn Pieten.

Wat kan je verwachten?

Goede vraag en die gaan wij natuurlijk nog niet verklappen. Ik kan je in ieder geval vertellen dat het weer 1 groot avontuur wordt!! Bij de intocht kan je er in ieder geval weer vanuit gaan dat de presentatie van het Sinterklaasjournaal door Dieuwertje Blok gedaan zal worden. Daarnaast zijn de vaste presentators Jeroen Kramer en Rachel Rosier ook weer van de partij. De intocht van Sinterklaas zal dan ook weer lekker vertrouwd zijn, maar er komen ook weer nieuwe Pieten. Welke Pieten er mee gaan doen is nog niet bekend gemaakt, maar nog maar een paar nachtjes slapen dan weet je het al. Heerlijk genieten van een mooi avontuur, veel kijkplezier toegewenst!!!

Groetjes,

Webpiet

 

1 Reactie
  1. wat wau uw vragen sinterklaas

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart