Sinterklaas intocht 2021 – Hoe zal het dit jaar gaan?

Hebben jullie er allemaal al een beetje zin in? Het mooie Sinterklaasfeest en alles wat erbij komt kijken?

Natuurlijk toch. Ook dit jaar moeten we er toch weer een feestje van maken! Tuurlijk zal ook dit jaar net zoals vorig jaar weer helemaal anders zijn dan anders. Door het Corona virus en de maatregelen die er wel of niet zijn heeft Sinterklaas besloten om het weer een groot geheim te maken. Niet het feest zelf gelukkig, maar wel hoe hij in Nederland gaat aankomen dit jaar. Vorig jaar kwam de Sint al aan bij de Diewertje Blokkade, maar dit jaar zal hij aankomen in…..

GROTE VERRASSING NATUURLIJK!!!!

Ik mag nog niet verklappen waar onze Sinterklaas dit jaar echt gaat aankomen, maar een ding kan ik al wel vast zeggen. Wij gaan er weer een feestje van maken. Het kinderfeest gaat weer als vanouds aanvoelen wat ons betreft. Lekker voor de buis genieten van het sinterklaasjournaal. Heerlijk pepernoten eten!! Cadeaus krijgen, schoentje zetten en de mooiste sinterklaasliedjes zingen. Wij van de Pietenclub hebben er weer heel veel zin in!

Heb jij ook zo zin in het sinterklaasfeest? Wees er dan bij op 13 november. De landelijke intocht van Sinterklaas 2021 zal namelijk op zaterdag 13 november op televisie komen. (ook op de tablet natuurlijk op het live kanaal van het sinterklaasjournaal)!!

Tot dan!!

5 Opmerkingen
  1. Hoi Sint hoe oud wordt u.

  2. Hoi Sint houd u van F1.

  3. Hoi. Sinterklaas ik kan niet wachten tot zaterdag 😊😊. Ik hoop dat het stuur snel weer goet staat.

  4. of de sint een keer wil lang komen ! en als ik lief ben en goed luister naar mij mama krijg ik dan cadeautjes elke dag .

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart