Sinterklaas intocht 2020

Lieve Kinderen,

Wat een jaar wat een jaar is het weer geweest. En nee het is voor veel mensen geen feest.

Het Corona virus heeft ervoor gezorgd dat iedereen een bizar jaar achter de rug heeft. Zelfs jullie kinderen mochten niet naar school voor een tijdje.

Jullie ouders moesten thuis les gaan geven en daarbij ook de uitleg geven over vele schoolwerkjes.

Ik weet dat velen van jullie dit helemaal niet erg vonden om niet naar school te gaan. Lekker spelen met je broertje of zusje thuis of in de straat met de buurtkinderen in het mooie weer.

Echter het is wel te hopen dat we snel met zijn allen het Corona virus onder controle krijgen, want ook mijn feestje zal anders gaan dan anders.

Het Sinterklaas feest gaan we echt niet overslaan, maar ik vraag wel om het voor een jaartje meer van thuis uit te vieren. Geen grote optocht en alle dingetjes eromheen, maar een groot digitaal feest zal het worden.

Ik heb mijn webpiet en de videopiet druk aan het werk gezet om hiermee aan de slag te gaan, want jullie weten hoe ik met computers ben.

De Sinterklaas intocht in 2020

Waar kunnen jullie mij verwachten dit jaar?

Dat is nog een groot geheim kan ik jullie vertellen. Jullie weten dat ik normaal natuurlijk lang van tevoren aankondig in welke stad ik als eerste aankom.

In het jaar 2020 zal het jammer genoeg wat minder groots worden. Hou daarom deze website of die van het Sinterklaas journaal goed in de gaten als je wilt weten waar, wanneer en hoe ik aankom.

Op zaterdag 14 november zal ik in ieder geval in Nederland aankomen! Vanaf 12.00 kunnen jullie zien of ik met de boot, trein of misschien het vliegtuig aankom. Zelfs dat hou ik nog even geheim.

Groetjes van Sinterklaas

 

1 Reactie
  1. Hallo Sint ik weel graag een kadootje
    Groetjes donna

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart