Sinterklaas intocht 2019

Jaja het is alweer bijna zover. Ik kom weer naar Nederland toe om alle lieve kindjes te zien. Natuurlijk heb ik van de meeste van jullie al mooie rapporten, foto’s en tekeningen ontvangen, maar ik ben toch benieuwd hoe je er nu uitziet. Op 16 november 2019 kom ik dan weer in Nederland aan om het mooiste kinderfeest ooit te geven. Ik zeg het elk jaar weer en ik doe het ook elk jaar weer. Pepernoten, pieten in alle soorten en maten en natuurlijk veel kado’s zijn er weer van de partij. Hebben jullie er ook al zo zin in???!!

Helaas zal mijn stoomboot dit jaar niet van de partij zijn. Niet omdat deze kapot is, maar Apeldoorn heeft geen grote rivier of kanaal beschikbaar voor mijn Pakjesboot 12. Daarom zal ik dit jaar met de stoomtrein aankomen in Apeldoorn. Zet alvast maar in je agenda, 16 november 2019 in Apeldoorn rond de klok van 10 aanwezig zijn. Ik ga met jullie een gigantisch mooi feestje bouwen!!

Informatie over de Sinterklaas intocht 2019

Op dit moment duurt het nog 35 dagen voordat de intocht zover is. Iedereen die goed op de hoogte wil blijven over het feestje kan naar de website https://www.sintinapeldoorn.nl/ gaan voor meer informatie. Hier vind je alles terug over het Sinterklaasfeest. Voor de kinderen, ouders en eventuele aanvullende zaken kan je hier terecht.

2 Opmerkingen
  1. Sinterklaas met xavi opa wil doet het ik ben drie jaar maar op is verslaafd aan dit feest en wil dit Nederlandse traditionele feest Sinterklaas mij doorgeven dankjewel opa xavi

  2. Reacties kun je niet genoeg geven het mooiste Nederlands kinderfeest de opa van xavi

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart