Repareer de stoomboot

De stoomboot ligt op koers alleen de stoom moet afgeblazen worden!! Kan jij helpen om de stoompijp weer in orde te maken, want als de stoom niet op tijd weg kan dan valt de boot stil. En als de pakjesboot niet op tijd in Nederland aankomt dan is het geen pakjesavond. Speel dit verslavende spelletje zo vaak als je wilt op Sinterklaas.nl


FIFA 18
FIFA 18

5 Opmerkingen
  1. Hoi ik heb een vraag over de spelletjes staan die van al online van 2018?

  2. Ik ben blij dat je komt ๐Ÿ˜Š๐Ÿฑ๐Ÿฆ๐Ÿซ๐Ÿฌ๐ŸŒœ

  3. ik vint je lief sinterklaas de pieten piet snot is ook heel lief ik hoop dat ik veel pakjes krijg groetjes juul

  4. Sint sinds 1 oktober had ik al mijn verlanglijstje gemaakt en l love you๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ป

  5. hallo lieve sinterklaas mag ik slime voor sinterklaas

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart