Regenwormen Dobbelspel

Voeg deze nu toe aan je verlanglijstje voor Sinterklaas!!

Ben je op zoek naar het perfecte spel voor op je verlanglijstje voor Sinterklaas? Zoek niet verder! Regenwormen Dobbelspel is een spannend, snel en superleuk spel voor het hele gezin. Dit eenvoudige maar uitdagende spel is ideaal voor een gezellige avond met vrienden of familie. Met zijn eenvoudige regels en snelle gameplay is het geschikt voor spelers van alle leeftijden. Verzamel de wormen door slim te dobbelen en je tegenstanders te slim af te zijn. Of je nu jong bent of al wat ouder, Regenwormen Dobbelspel belooft urenlang speelplezier en is een geweldige aanvulling op je Sinterklaasavond. Bereid je voor op een avond vol lachen, strategie en een beetje geluk met Regenwormen Dobbelspel!

Regenwormen Dobbelspel

14,43 op voorraad
Bolcom bol.com
Laatste update was op: juli 13, 2024 7:05 pm

20 minuut | Standaard editie, Reisspel | Nederlands

Hoe gaat het spel Regenwormen in zijn werk

Het spel begint met het plaatsen van alle regenwormtegels in het midden van de tafel. Deze tegels hebben verschillende waarden die aangeven hoeveel regenwormen erop staan.

Beurt van de Speler:

 1. Dobbelen: Aan het begin van je beurt gooi je alle dobbelstenen. Op de dobbelstenen staan cijfers (1 tot 5) en een regenworm (die telt als het cijfer 6).
 2. Een Keuze Maken: Na elke worp moet je één set dobbelstenen met dezelfde waarde opzij leggen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen om alle dobbelstenen met het cijfer 3 apart te leggen. Je mag elke waarde (cijfer of regenworm) slechts één keer per beurt apart leggen.
 3. Doorgaan of Stoppen: Na het apart leggen van een set dobbelstenen, beslis je of je nogmaals gooit met de overgebleven dobbelstenen of dat je stopt. Als je doorgaat en je kunt geen nieuwe set apart leggen, eindigt je beurt zonder dat je een tegel wint of steelt.

Regenwormtegels Verzamelen:

 • Tegel Pakken: Als de totale waarde van de apart gelegde dobbelstenen minimaal gelijk is aan de waarde van één van de regenwormtegels in het midden, mag je deze tegel pakken en voor je neerleggen. Als je een regenwormtegel pakt die gelijk is aan of lager dan de hoogste tegel in je stapel, moet je de hoogste tegel terugleggen in het midden.
 • Tegel Stelen: Als de waarde van je dobbelstenen overeenkomt met de waarde van de bovenste tegel van een andere speler, mag je deze tegel stelen.

Einde van het Spel: Het spel eindigt wanneer alle regenwormtegels uit het midden van de tafel zijn genomen. De speler met de hoogste totale waarde aan regenwormtegels is de winnaar!

Leuke feitjes over Regenwormen Dobbelspel:

 1. Eenvoudige Regels: Het spel bestaat uit dobbelstenen met wormen en nummers. Spelers dobbelen om de beste combinaties te maken en zo regenwormen te verzamelen.
 2. Snel en Dynamisch: Een spelletje Regenwormen duurt niet lang, wat het perfect maakt voor een gezellige spelavond met familie of vrienden.
 3. Strategisch Denken: Hoewel het eenvoudig te leren is, vereist het spel ook tactisch denken en een beetje geluk, wat het steeds weer spannend maakt.

Waarom Regenwormen Dobbelspel een Top Keuze is voor je Verlanglijstje:

 • Het is voor Iedereen: Jong of oud, iedereen kan meedoen en genieten van de pret.
 • Perfect voor Sinterklaasavond: Het spel is ideaal voor Sinterklaasavond, omdat het snel te spelen is en voor veel lachmomenten zorgt.
 • Educatief: Het helpt vooral jongere spelers met basale rekenvaardigheden op een leuke manier.
Regenwormen Dobbelspel
Regenwormen Dobbelspel
We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart