Playstation 5

Playstation 5

De nieuwe Playstation 5 is nu alweer een tijdje verkrijgbaar, maar toch ook weer niet. Op bijna alle websites kan je hem pre orderen/ reserveren, maar tevens staat deze overal op uitverkocht! Waarom is deze nieuwe console nu zo populair, en waar kan je hem nog halen? Een ding is zeker, Sinterklaas moet hard zijn best gaan doen om de Playstation 5 nog ergens te kunnen kopen en voor 5 december te kunnen leveren. Zoals het er nu naar uit ziet zal het allemaal heel krap worden om alle verlanglijstjes uit te kunnen laten komen. Of zal die liever Sinterklaas toch nog een reserve voorraad hebben bij een Bol.com, Coolblue of een andere aanbieder?

Bekijk hier de actuele voorraad bij Coolblue <<==========

Bekijk hier de actuele voorraad bij Bol.com <<==========

Sint Cadeauwinkel
Bestel de Playstation 5 bij bol.com

Games op de Playstation 5

Welke games komen er nu allemaal uit op de nieuwste Sony Playstation 5? Dat begint gelukkig nu langzaam wel bekend te worden. Er zullen een paar bekende titels uitkomen welke “nieuw” zijn maar ook weer niet. Denk hierbij aan een Fifa 23,  GTA V, maar er komt gelukkig ook veel nieuws aan. Denk hierbij aan een nieuwe Gran Turismo, Far Cry 6, Godfall en de nieuwste Spiderman en de nieuwste Assassin’s Creed genaamd Valhalla. Natuurlijk zijn veel van deze spellen ook uitgekomen op de Playstation 4, maar niet in de prachtige beeldkwaliteit die de nieuwste Playstation jou gaat bieden.

Voordelen van spelen op een Playstation 5

De grote vraag voor velen is, waarom zou ik de nieuwste console van Sony nu gaan kopen, zeker als je de voorganger al in huis hebt. Nou bij deze wat voordelen die je misschien overhalen:

  • Vanaf november komt elk nieuw spel naar de Playstation 5 en zal de 4 waarschijnlijk weinig nieuws krijgen!
  • Praktisch alle Playstation 4 spellen zijn ook speelbaar op de 5, waardoor je ze niet weg hoeft te doen!
  • De beeldkwaliteit is standaard op 4K wat hierdoor prachtige beelden opleverd!.
  • Geen lange laadtijden meer, sterker nog tot nu toe opent elk scherm praktisch instant waardoor je lekker snel kan gamen.
  • Veel leuke nieuwe features, alles weer sneller en de controller is compleet vernieuwd waardoor je nog meer in het spel komt te zitten qua beleving en feedback!

De Sony Playstation komt in 2 varianten

In het verleden was er altijd maar 1. Als je het over de console van Sony had dan wist iedereen welke versie je had. Geen verschillen, iedereen had dezelfde Playstation 2 en de Playstation 3. Met de 4e generatie kwam hier een kleine verandering in. Toen deze 4e console uitkwam was er maar 1 variant alleen na een paar jaar kwam er toch een 2e variant bij. De Playstation 4 Pro kon net wat meer leveren qua beeldkwaliteit en geluid om toch meer mensen over te halen om de nieuwere variant te kopen. Nu met de komst van de 5e generatie consoles van Sony kiezen ze ervoor om meteen 2 varianten op de markt te brengen. Namelijk de “normale” Sony Playstation 5 en de Digitale editie.

Waar zitten de verschillen in zal je misschien denken. Een van de belangrijkste verschillen voor veel mensen is de prijs. Met de launch zit er maar liefst 100,- verschil in waarbij de Digitale edite de goedkoopste is. Bekijk hieronder alle verschillen:

Playstation 5

  • Ultra HD Blu-ray speler
  • Adviesprijs 499,-

Playstation 5 Digital Edition

  • Geen discplayer – Dus alle spellen moet je in de Playstation store kopen!!!!!!
  • Adviesprijs 399,-
Sinterklaas
Logo
Shopping cart