Playstation 4

Playstation 4

Playstation 4

De Playstation is al jarenlang een begrip onder zowel kinderen als ouderen. Met de Playstation 4 haal je een spelcomputer in huis waar je jarenlang plezier aan kan hebben. De playstation 4 is namelijk de marktleider op het gebied van spelcomputers voor de Xbox one en de Nintendo Switch. Met de aantrekkelijk geprijsde console, zeer ruim aanbod aan spellen voor jong en oud en vele opties is de Playstation een echte aanrader. De Playstation 4 zal dan ook op mening verlanglijstje voor Sinterklaas staan. Voor pakjesavond 2022 zal deze console misschien niet meer zo populair zijn omdat de Playstation 5 er ook alweer een tijdje is. Maar de PS4 is een stuk beter verkrijgbaar en ook een stuk voordeliger. Daarbij zijn ook de meest recente games nog praktisch allemaal te spelen op de PS4 dus zeker nog steeds een aanrader.nintendo switch bol.comBestel de Playstation 4 bij bol.com

Fifa, Call of Duty en meer voor de PS4

De spellen van dit jaar komen toch weer zo rond de Sinterklaas periode uit. Fifa 23 is waarschijnlijk weer het meest gevraagd tijdens de Sinterklaas tijd, maar Red Dead Redemption 2 zal ook hoge ogen gaan gooien. RDR 2 op de Playstation 4 is dan ook echt een aanrader. Het Spel komt op verschillende platformen uit, maar de meeste demo’s zijn top de Playstation 4 geweest. Dat is niet voor niets. Met uitstekende graphics, fijne controllers en een goede online dienst is deze gameconsole dan ook een echte aanrader. Let op als je denkt snel Red Dead Redemtion te kunnen spelen. Het is een spel wat meer dan 100GB aan schijfruimte gebruikt. Je hebt dus kan als je al een PS4 hebt dat deze iets opgeschoond moet worden.

Voordelen van spelen op een Playstation 4

Op de PS 4 gaan gamen geeft je namelijk vele voordelen. Denk aan o.a. het volgende:

  • Praktisch elk spel komt hier op uit!
  • Playstation plus dienst voor online gamen incl. 2 gratis games per maand
  • Playstation VR – Virtual reality zorgt voor een leuke extra dimensie bij vele games.
  • Playstation camera + move brengen je uit je luie stoel en zorgen voor meer beweging tijdens het gamen.

 

Vele soorten spellen

Omdat de Playstation 4 inmiddels alweer 4 jaar verkrijgbaar is zijn er vele soorten spellen verkrijgbaar. Elke gameconsole krijgt vaak wel een stempel mee. Zo ook de PS 4. Veel mensen denken dat alleen de Nintendo Switch geschikt is voor kinderen en de Playstation 4 niet. Dit komt voornamelijk omdat er zo’n breed aanbod aan spellen aanwezig is. Je kan namelijk vele leuke games krijgen voor kinderen in diverse leeftijdsklasses. Denk hierbij aan Sonic spelletjes, sport spellen zoals Fifa, NHL, Tennis en PES, maar ook aan de dans spellen. Puzzel spellen zijn daarbij ook zeker aan te raden, alleen deze zijn wel vaak pas geschikt voor kinderen ouder dan 10 jaar door de moeilijkheidsgraad.  Is de Playstation 4 dus niet geschikt voor jonge kinderen? Wel dus, maar ook voor de ouderen. Denk hierbij aan de RDR 2, GTA V en de nieuwe Fallout 76 welke zeer vermakelijk zijn. Kortom een hele mix van spellen is beschikbaar voor de Playstation 4. Dat is ook waarom wij dit de meest geschikte console vinden voor in de huiskamer.

Verschillende Playstation 4 modellen

Er zijn in de loop der jaren verschillende Playstation 4 modellen op de markt gekomen. Het meest recente model is de Playstation 4 Pro. Het grote verschil met zijn voorgangers is dat deze 4K aankan. Mocht een game dit ondersteunen dan kan je met de Pro editie op 4K gamen. Dit is natuurlijk ook pas merkbaar als je een 4K televisie in huis hebt. De Pro editie is meer dan alleen 4K gamen en tegelijkertijd hetzelfde als de vorige modellen. Als je nu een nieuwe console gaat kopen en het maakt je niet zoveel uit of deze 4K aankan of niet dan raden we je dit nieuwe model niet aan. De oudere modellen zijn namelijk ook prima voor de normale gamer. Ben je echt iemand die alles op de beste kwaliteit wil hebben? Dan is het zeker wel aan te raden om voor de Pro editie te gaan. Deze is gemiddeld wel 200,- duurder dan de normale modellen, maar je kan 4k gamen.

Wat verder alle Playstation 4 modellen met elkaar gemeen hebben is dat ze alle spellen aan kunnen. De Pro is iets sneller met bepaalde bewerkingen, en ook als je games op je schijf wilt installeren merk je dit wel. Echter alle spellen doen het ongeacht welke versie je hebt. Dat is natuurlijk ook de kracht van een spelcomputer. De verwachting is dat de Pro editie voorlopig nog wel de console van Sony is. Er word al wel steeds meer gesproken over de 5e editie, maar voorlopig is de Playstation 5 een gerucht.

 
Sinterklaas
Logo
Shopping cart