Nog 2 weken en dan kom ik weer in Nederland!

Dag lieve kinderen, jong en oud,

Het is weer bijna zover! De bladeren krijgen prachtige kleuren en vallen van de bomen, de dagen worden korter en ’s avonds zitten we gezellig binnen met een kop warme chocolademelk. Dat betekent dat een hele bijzondere tijd aanbreekt. Ja, je raadt het al: Sinterklaas komt weer naar Nederland!

Na een heel jaar vol verwachting en voorbereiding in Spanje, is het eindelijk tijd om de grote reis naar jullie te maken. Ik heb mijn rode mantel al uit de kast gehaald, mijn mijter opgepoetst en samen met mijn Pieten zijn we druk bezig geweest om alle cadeautjes in te pakken. En niet te vergeten, mijn trouwe schimmel is al aan het oefenen voor de lange tocht over de daken.

Op 18 november is het dan eindelijk zover: onze stoomboot meert aan in het mooie Nederland, en ik kijk er ontzettend naar uit om jullie allemaal weer te zien. Rond het middaguur, als de klok twaalf keer slaat, zullen wij voet aan wal zetten. Wat heb ik dat gemist!

En er is nog meer spannend nieuws: het Sinterklaasjournaal met de lieve Diewertje Blok zal erbij zijn om alles live te verslagen! Dus zelfs als je er niet in het echt bij kunt zijn, kun je toch alles volgen en zien hoe we aankomen. Diewertje zal er, zoals elk jaar, voor zorgen dat jullie niets missen van deze feestelijke dag.

Ik weet dat jullie waarschijnlijk al aftellen tot 18 november. Misschien hebben jullie al tekeningen gemaakt of zijn jullie al druk bezig met het oefenen van de Sinterklaasliedjes. Dat vind ik altijd zo mooi om te horen, want muziek en vrolijkheid vullen mijn oude Sinterklaashart met vreugde.

Bereid je voor op een dag vol feest en plezier. Zorg dat je je warm aankleedt en neem misschien een paraplu mee, je weet maar nooit met het Nederlandse weer! En onthoud goed, Sinterklaas en zijn Pieten zijn net zo blij om jullie te zien, als jullie zijn om ons te zien.

Tot snel!

Met hartelijke groeten,

Sinterklaas

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart