Nog 1 nachtje slapen en dan is het zover!

Lieve kinderen,

Met veel vreugde en opwinding schrijf ik jullie deze brief vanuit mijn stoomboot onderweg naar Nederland. Het is bijna zover! Morgen is de grote dag waarop ik, Sinterklaas, samen met mijn trouwe Pieten, in Nederland aankom met de stoomboot. Dit jaar zullen we aanmeren in de prachtige stad Gorinchem, en ik kijk er ontzettend naar uit om jullie allemaal daar te zien. Ik vind dat de pieten wel af en toe wat druk doen, maar ze zijn er echt klaar voor, hoor.

De afgelopen maanden zijn we druk bezig geweest met het voorbereiden van deze speciale dag. De Pieten hebben hard gewerkt om alle cadeautjes in te pakken en de pepernoten te bakken. Ook de stoomboot is helemaal klaar voor de reis. We hebben gecontroleerd of er genoeg kolen zijn om de boot te laten varen en natuurlijk hebben we ook de route goed bestudeerd.

Ik wil jullie vragen om morgen allemaal naar de haven te komen om ons te verwelkomen. Het wordt een feestelijke dag vol liedjes, dansjes, en natuurlijk heel veel pepernoten. Vergeet niet je mooiste tekening of brief voor mij mee te nemen, want ik lees ze graag allemaal.

Laten we er samen een onvergetelijke dag van maken. Ik kan niet wachten om de blije gezichten van jullie allemaal te zien. Tot morgen in Gorinchem!

Met vriendelijke groeten,

Sinterklaas

 

PS: Lees hier meer over de Sinterklaasintocht van 2023 en wat praktische informatie šŸ™‚

We kijken uit naar je ideeƫn

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart