Nieuwe Sinterklaasfilm 2020

Het jaar 2020 is een apart jaar. Zoals het er nu naar uitziet zal er geen grote intocht zijn voor Sinterklaas en zijn Pieten. Natuurlijk gaat Sinterklaas wel in Nederland en België komen, alleen hoe is nog de grote vraag. Normaal komt Sinterklaas natuurlijk met zijn stoomboot uit Spanje gevaren, ook al was vorig jaar al gek. Niet met de boot, maar met de stoomtrein kwam het complete gezelschap aan. Hoe het dit jaar gaat is nog de grote vraag, maar we kunnen nu al genieten van een nieuw Sinterklaas avontuur in de bioscoop. Met de Grote Sinterklaasfilm kan je namelijk alvast er helemaal in gaan komen. Met de enige echte Sinterklaas en zijn Pieten is het een avontuur waar jong en oud van kunnen gaan genieten!

Een korte omschrijving van de film

De Sint en de Pieten zijn terug in de Grote Sinterklaasfilm! Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat namelijk op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen. Al doen Kim Kado, Marco Marsepein en Willem Wortel nog zo hun best, het Sinterklaasfeest lijkt bijna in de soep te vallen. Maar staat het kasteel van Sinterklaas wel écht op instorten of is het een sluw plan van Stan & Olivier? Kikkie en Paco vertrouwen de boel niet en gaan op onderzoek uit. Lukt het hen om het Sinterklaasfeest te redden?

De grote Sinterklaasfilm trailer 2020

2 Comments

  1. Best sinterklaas Saskia is thuis in hulst assestraat 2 Ik kan helpen op zoek in kastel Pasen Saskia helpen Piet sorgen gehoord kado naar buiten strooi goed in zak in wagen feest Door gaan groode boek mee hulp piet spulen naar ander kastel blij mee Saskia dobbelaar winnaar mee op boot naar Spanje speelgoed kado Kinderen blij maken Groedjes Saskia
    Reply november 19, 2020 at 7:42 pm
  2. Ik vind dat leuk dat Sinterklaas in Nederland is
    Reply november 16, 2021 at 4:27 pm

Laat dan nu jou reactie horen aan de Sint!