Intertoys

Intertoys Sinterklaas

intertoysIntertoys is al jaren de nr1 winkelketen die speelgoed en multimedia verkoopt in Nederland. De zeer bekende speelgoedwinkel werkt dan ook ieder jaar goed samen met sinterklaas en maakt duizenden kinderen dolgelukkig wanneer ze de prachtige kado’s van sinterklaas en de intertoys mogen ontvangen.

Door het zeer brede assortiment dat de intertoys te bieden heeft koopt de sint hier ieder jaar zeer veel speelgoed. Het scheelt veel tijd wanneer de speelgoed van 1 locatie komt, het inpakken is al genoeg werk voor de pieten.

Intertoys folder

Speciaal voor de sint komt de intertoys ieder jaar met een zeer uitgebreide sinterklaas editie. Het is dan ook zeer handig voor kinderen om van tevoren een verlanglijstje te maken voor sinterklaas. Intertoys zet de meest populaire kinder speelgoed in de folder en kiezen wordt dan ook zeer moeilijk gemaakt.

Ik als sinterklaas wil jullie graag helpen met het vinden van het juiste kado. Hier aan de rechtkant vind je de top 10 van meest gevraagde intertoys kado’s!

Bekijk de intertoys folder hier!

Intertoys aanbiedingen

Met de feestdagen zijn er altijd geweldige aanbiedingen te vinden bij de intertoys. De top 10 intertoys aanbiedingen vind je terug aan de rechterkant. De meeste kado’s zijn in de aanbieding of zijn al het goedkoopste te verkrijgen bij de intertoys webwinkel. Mijn pieten doen dagelijks onderzoek waar we het goedkoopst en beste kunnen inkopen en intertoys staat toch vaak bovenaan. Mochten producten in de top 10 schoencadeau’s of de top 10 pakjesavondcadeau’s ergens anders goedkoper zijn zullen de pieten de goedkoopste aanbieder laten zien.
 

Intertoys top 10 schoencadeau’s:

1. Auto’s van Hot Wheels
2. Baby Born kleertjes
3. Pokemon trading cards
4. Skylander SuperChargers
5. Lego DC Superheroes
6. Paw Patrol
7. Pluchen Spiderman
8. Heli Ball
9. Kleurpotloden/Stiften
10. Toet toet auto’s

Intertoys top 10 pakjesavondcadeau’s:

1. Hoverboard
2. Pirates Stratego
3. Nikko Peugeot 2008 DKR
4. Escape room – The game
5. Lego Ninjago
6. Paw Patrol
7. Barbie starlight
8. Vtech Kidizoom
9. Playmobil City life – Vrolijke Speeltuin
10. Toet toet ruimtestation

 

Sinterklaas
Logo
Shopping cart