Het Sinterklaasjournaal begint op 13 november om 18.00 – Ben jij erbij?

Hoi hoi, allemaal!

Hier spreekt jullie eigen Nieuwsgierige NieuwsPiet vanaf Sinterklaas.nl! Ik heb mijn pepernoten al opgepoetst en mijn beste pietenmuts opgezet, want jongens, meisjes, en iedereen die maar luisteren wil: vanaf 13 november is het weer zover! Het Sinterklaasjournaal komt terug met splinternieuwe afleveringen en een avontuurlijker verhaal dan ooit tevoren!

Wist je dat het Sinterklaasjournaal al vele harten heeft veroverd sinds het voor het eerst op televisie kwam? Elk jaar zitten miljoenen kijkers aan de buis gekluisterd om de laatste avonturen en perikelen rondom de aankomst en het verblijf van Sinterklaas in Nederland te volgen. En elk jaar weer slagen Sinterklaas en zijn Pieten erin om alles op tijd in goede banen te leiden voor het heerlijke avondje. En zal Sinterklaas op 18 november veilig weer in Nederland aankomen met de Sinterklaas intocht?

Een paar leuke weetjes om jullie nog meer op te warmen voor de komende uitzendingen:

  • Het Sinterklaasjournaal wordt al sinds 2001 uitgezonden. Dat betekent dat sommige van de allereerste kijkertjes nu misschien zelf wel papa of mama zijn!
  • De roetveegpieten, die we nu kennen, hebben een hele ontwikkeling doorgemaakt en worden elk jaar enthousiaster ontvangen.
  • Wist je dat er in het Sinterklaasjournaal vaak kleine hints verstopt zijn over wat er gaat gebeuren? Goed opletten dus!

En het leukste weetje? Vanaf 13 november 2023 begint er weer een nieuw verhaal. Wat zou Sinterklaas dit jaar voor ons in petto hebben? Welke avonturen beleven de Pieten nu weer? Het is een tijd vol mysterie en magie die je absoluut niet wilt missen.

Dus, zorg dat je klaar zit met je chocolademelk en speculaas, want het belooft een spektakel te worden. Schakel in, voor de dagelijkse dosis Sinterklaasnieuws, direct vanuit de bron. We kunnen niet wachten om dit met jullie allemaal te delen.

Laat de voorpret maar beginnen en vergeet niet: vanaf 13 november, elke dag een nieuw stukje van het grote Sinterklaasverhaal!

Met vrolijke groet, Nieuwsgierige NieuwsPiet

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart