Als de dagen korter worden en de pepernoten weer in de winkels liggen, weet je dat het bijna tijd is voor Sinterklaas. En wat is er nou leuker dan gezellig samen zijn en spelletjes spelen? Daarom wil ik jullie vandaag voorstellen aan een fantastisch spel: Halli Galli. Dit spel is niet alleen een feestje voor de kinderen, maar ook voor volwassenen. Met eenvoudige regels en een garantie voor veel gelach, is Halli Galli het perfecte cadeau voor onder de kerstboom of in de schoen. Halli Galli is een spectaculair reactiespel dat ideaal is voor jonge kinderen en een gezellig spelletje voor de hele familie. Het is een bekend en populair spel, dat perfect is voor feestjes en andere sociale gelegenheden.

Het spel draait om het verzamelen van gelijke vruchtenkaarten. Elke speler heeft een gedekte stapel kaarten voor zich liggen. Om de beurt draait elke speler de bovenste kaart van zijn stapel om en legt deze op een stapel in het midden. Als er een bepaalde vrucht op de kaart staat, moet je snel op de bel drukken. De speler die als laatste op de bel drukt, krijgt alle kaarten in het midden van de tafel.Het doel van het spel is om alle kaarten van de andere spelers te verzamelen. Wie uiteindelijk als enige kaarten overhoudt, wint het spel. Het spel is spannend en biedt veel plezier, terwijl het ook de reactiesnelheid en het geheugen van jonge kinderen stimuleert.

Halli Galli is een spel dat zowel jong en oud probleemloos kunnen spelen. Het is een spel dat zowel eenvoudig te leren als uitdagend genoeg is om keer op keer te spelen. Verkrijgbaar in zowel een houten versie als een junior versie, Halli Galli is een tijdloos spel dat zeker een hit zal zijn op elk feestje of gezellig samenzijn.

-17% Halli Galli Actiespel
13,99 16,99
Koop nu
Bolcom bol.com
-15% Halli Galli Extreme Actiespel
14,43 16,99
Koop nu
Bolcom bol.com
Laatste update was op: juli 8, 2024 2:24 am

Cadeaus onder 25 euro

Op zoek naar cadeaus onder 25 euro? Geen zorgen, er zijn talloze cadeausets en inspiratie ideeën die binnen deze prijsklasse vallen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, jubileum, of gewoon zomaar, er is voor ieder wat wils. Een van de geschikte cadeaus onder 25 euro is het 999 Games Halli Galli kaartspel. Dit spectaculaire reactiespel is ideaal voor jonge kinderen en biedt urenlang speelplezier. Het spel draait om het verzamelen van gelijke vruchtenkaarten en stimuleert tegelijkertijd de reactiesnelheid en het geheugen van kinderen. Het is een populair spel dat garant staat voor gezellige momenten met vrienden en familie.

Naast het Halli Galli kaartspel zijn er nog vele andere cadeausets en inspiratie ideeën beschikbaar binnen de prijsklasse onder 25 euro. Denk bijvoorbeeld aan een mooie verzorgingsset, een heerlijke geurkaars, een trendy kookboek of een unieke mok. Met deze cadeaus zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger. Dus, als je op zoek bent naar betaalbare cadeaus onder 25 euro, overweeg dan zeker het 999 Games Halli Galli kaartspel. Maar vergeet niet ook naar andere cadeausets en inspiratie ideeën te kijken, zodat je het perfecte cadeau kunt vinden binnen jouw budget voor Sinterklaas.

Productbeschrijving van Halli Galli – Het Spel

Halli Galli is een spectaculair reactiespel dat draait om snelheid en alertheid. Het spel wordt gespeeld met een stapel kaarten, waarop verschillende vruchten zijn afgebeeld. Elke speler krijgt een deel van de kaarten en legt deze gedekt voor zich neer.

Het doel van het spel is om zo snel mogelijk kaarten om te draaien en te reageren wanneer er een bepaalde vrucht wordt getoond. Wanneer twee vruchtenkaarten met hetzelfde aantal vruchten zichtbaar zijn, moeten spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. Wie dit als eerste doet, wint de ronde en mag de verzamelde kaarten in zijn of haar bezit nemen.Als er echter een kaart wordt omgedraaid waarop één of meer vruchten zichtbaar zijn die niet overeenkomen met de vruchtkaarten die al zichtbaar zijn, mag er niet op de bel gedrukt worden. In dat geval ligt de speler die toch op de bel heeft gedrukt uit het spel en moeten alle kaarten opnieuw worden geschud en verdeeld.

Halli Galli is een spel dat met minimaal 2 en maximaal 6 spelers gespeeld kan worden. Het is een spel dat zowel jonge kinderen als volwassenen aanspreekt, omdat het een ideale mix is van eenvoudig en spannend. Het is een perfect spel om met vrienden en familie te spelen tijdens bijvoorbeeld een gezellige spelletjesavond. Naast het originele Halli Galli spel is er ook een variant genaamd Halli Galli Extreme. In deze versie wordt de chaos en hilariteit verhoogd doordat er speciale regels zijn toegevoegd. Zo kunnen spelers bijvoorbeeld ook op de bel drukken als er een bepaalde combinatie van vruchten zichtbaar is. Halli Galli Extreme zorgt voor nog meer speelplezier en lachwekkende momenten.

Veelgestelde vragen over Halli Galli

Heb je vragen over het spel Halli Galli of wil je meer weten voordat je het spel gaat spelen? Hieronder beantwoorden we enkele veelgestelde vragen om je te helpen met meer informatie.

  1. Wat is Halli Galli? -Halli Galli is een spectaculair reactiespel waarbij spelers zo snel mogelijk reageren wanneer er een bepaalde vrucht wordt getoond. Het is een gezellig spelletje dat zowel leuk is voor jonge kinderen als voor spelers van alle leeftijden.
  2. Hoe speel je Halli Galli? – Het spel bestaat uit een stapel kaarten met verschillende vruchten erop. Spelers draaien om de beurt een kaart om. Als er een bepaalde combinatie van vruchten wordt getoond, moeten spelers zo snel mogelijk op de bel drukken. Wie als eerste drukt, wint de kaarten. De speler met de meeste kaarten aan het einde van het spel wint.
  3. Voor welke leeftijd is Halli Galli geschikt? – Halli Galli is ideaal voor kinderen vanaf 5 jaar oud, maar kan ook gespeeld worden door jongere kinderen met wat hulp van oudere spelers. Het is een leuk spel om samen met het gezin te spelen of met vrienden tijdens een feestje.
  4. Is Halli Galli een moeilijk spel? – Nee, Halli Galli is een eenvoudig spel met simpele regels. Het vereist voornamelijk snelle reflexen en observatievaardigheden. Het spel wordt naarmate het vordert wel spannender, omdat de stapel kaarten groeit en spelers steeds sneller moeten reageren.
  5. Is er een limiet aan het aantal spelers? – Halli Galli kan gespeeld worden met 2 tot 6 spelers. Bij hogere aantallen spelers wordt het spel nog meer dynamisch en uitdagend.
-17% Halli Galli Actiespel
13,99 16,99
Koop nu
Bolcom bol.com
-15% Halli Galli Extreme Actiespel
14,43 16,99
Koop nu
Bolcom bol.com
Laatste update was op: juli 8, 2024 2:24 am

Halli Galli Extreme

Halli Galli Extreme is een moeilijke versie van het bekende spel Halli Galli. Spelers draaien om de beurt een kaart om van de gedekte stapel kaarten. Het doel is om zo snel mogelijk op de bel te drukken wanneer er gelijke vruchtenkaarten, zoals een olifant en aardbeien, worden getoond. Wie als eerste drukt, wint de kaarten. De speler met de meeste kaarten aan het einde van het spel wint.

Halli Galli Extreme, moeilijke versie, gedekte stapel kaarten, gelijke vruchtenkaarten, olifant, aardbeien

Specificaties van Halli Galli Extreme – Actiespel

Halli Galli Extreme is een spannend en spectaculair reactiespel dat geschikt is voor jonge kinderen en gezellige spelmomenten. Dit populaire spel is een ideaal partyspel en is verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder de houten versie en de junior versie.

Het spel Halli Galli Extreme is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar en kan worden gespeeld met 2 tot 6 spelers. De speelduur van dit spel is ongeveer 15 minuten, waardoor het perfect is voor kortere spelmomenten. Het spel is uitgegeven door het bekende merk en heeft een unieke apparaat identifier. Bij Halli Galli Extreme draait alles om snelle reacties. Het spel bestaat uit een stapel kaarten waarop verschillende vruchten afgebeeld staan. De spelers moeten goed opletten en snel reageren wanneer er twee gelijke vruchtenkaarten zichtbaar zijn op de stapel. Degene die als eerste op de bel drukt, mag alle gedekte kaarten hebben. Het doel is om de meeste kaarten te verzamelen en zo het spel te winnen.

Met Halli Galli Extreme wordt het reactievermogen van jonge kinderen op een leuke en speelse manier getraind. Het spel is eenvoudig te begrijpen en zorgt voor veel hilarische momenten. Het is een spel waarbij snelheid en oplettendheid centraal staan en waarbij kinderen al spelenderwijs hun concentratie en reactiesnelheid kunnen verbeteren. Het Halli Galli Extreme Actiespel is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een tof spel voor jonge kinderen. Het spel is zowel leuk om met vrienden als met het gezin te spelen. Met de unieke apparaat identifier kunnen spelers zelfs apparaatupdates ontvangen en het spel nog spannender maken. Kortom, Halli Galli Extreme is een must-have voor alle spelletjesliefhebbers!

 

Halli Galli
Halli Galli

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart