Gaat de stoomtrein in Apendoorn aankomen?

Zijn jullie al benieuwd of de stoomtrein vandaag nog in Apendoorn aankomt? Ohw nee ik bedoel natuurlijk Apeldoorn. Het is ook allemaal zo verwarrend of niet? Deze week hadden de pieten het al moeilijk om Ozosnel het nieuwe paard van Sinterklaas mee naar Nederland te krijgen. Met zijn koudwatervrees was de boot dit jaar geen optie. Wel jammer want de Pakjesboot heeft altijd wel iets als deze binnenkomt in de haven, maar ja dit jaar. Met de stoomtrein komt Sinterklaas dus naar Nederland. Deze stoomtrein is echter zo oud dat hij nu al 2 keer kapot gegaan is…. en nu rijdt de trein eindelijk en staan ze op een doodlopend spoor. Hoe moet het nu verder dan??..

Daarnaast hebben ze in Apeldoorn ook nog een mooie verrassing voor Sinterklaas, alleen wat nu? De verrassing is onverwacht gisteren onthuld door de burgemeester van Apeldoorn. Het gaat om de verlanglijstjes op speciaal papier welke in de papierfabriek gemaakt worden, alleen de machine welke deze maakt is nu ook kapot? Gaat het nu allemaal nog wel goed komen??

Kijk vandaag op NPO3 of ga naar Apeldoorn om de Sinterklaas intocht live mee te maken. Als alles nog goedkomt dan kan je het Sinterklaasjournaal vanaf  12.00 op televisie zien!

Schoenzet kalender

Heb jij hem al de nieuwe schoenzet kalender? Jaja elk jaar mag je je schoen weer zetten voor Sinterklaas en als je je schoen zet ook een liedje zingen zodat hij weet dat deze klaar staat. Voor dit jaar hebben de pieten iets bedacht, namelijk de schoen zet kalender. Hier kan je samen met je ouders op aangeven welke dagen Sinterklaas jou schoen zou mogen vullen. Je kan natuurlijk elke dag je schoen zetten, maar dat werkt niet zo he. Print je schoenzet kalender nu snel uit via de website van het Sinterklaas journaal: Print hier de Schoenzet kalender 20191 Reactie
  1. Hoi sint en pieten de dag dat je een keer in Nederland en ik wil iets

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart