EA Sports FC

Hé, gamefanaten en FIFA-enthousiastelingen! Vandaag nemen we je mee op een virtuele reis naar de wereld van EA Sports FC. Als je op zoek bent naar inside informatie en tips om je FIFA-gameplay te verbeteren, ben je op de juiste plek. Het ultieme Sinterklaas cadeau voor je Playstation, Xbox of lekker op de computer en/of Nintendo Switch spelen. De nieuwste Fifa heet geen Fifa meer, maar gaat nu verder onder de naam EA Sports FC. Zet deze nu eenvoudig op je verlanglijstje van Sinterklaas om deze hopelijk op 5 december te krijgen!!

EA Sports FC 24 - Nintendo Switch
37,54
Koop nu
Bolcom bol.com
EA Sports FC 24 - Xbox One & Xbox Series X
37,99
Koop nu
Bolcom bol.com
EA Sports FC 24 - PS4
43,99
Koop nu
Bolcom bol.com
Laatste update was op: juni 6, 2024 3:58 pm

Vanaf 29 september kan je alle versies verkrijgen – update Nu verkrijgbaar via deze link

Een Blik op de Geschiedenis van EA Sports FC

Voordat we de diepte ingaan, laten we eens teruggaan in de tijd en de geschiedenis van EA Sports FC verkennen. Dit team zag het levenslicht in de jaren 90 en heeft sindsdien een flinke stempel gedrukt op de FIFA-community. Het Spel Fifa is gigantisch gegroeid in de loop der jaren tot een compleet voetbalspel met vele leuke extra’s. Zo ook de meest recente editie die nu bekend staat als EA Sports FC. Is er veel veranderd ten opzichte van Fifa 23? Nee eigenlijk niet bijzonder veel. Natuurlijk een complete nieuwe stijl, en heel veel nieuwe namen, de nieuwste selecties, competities en niet te vergeten het vrouwenvoetbal wat nu nog completer geworden is en ook beschikbaar is gemaakt binnen Fifa Ultimate team, eh sorry in EA Sport FC Ultimate team. Dat gaat nog veel wennen worden met de nieuwe naamstelling, maar voor de gameplay maakt dit helemaal niet uit.

Slimme Strategieën voor Succes

Wil je je tegenstanders overtroeven in EA Sports FC? Dan is het niet alleen belangrijk om de spelers te kennen, maar ook om te begrijpen welke tactieken en strategieën het team hanteert. Alle bekende onderdelen van Fifa 23 zijn weer gewoon aanwezig, en hiervan zijn er een flink aantal toch weer op de schop genomen. Zijn de verschillen groot te noemen, ehm nee. Echter ze zijn wel weer net wat beter geworden is mijn ervaring. Met de standaard 1 vs 1 wedstrijden is er niet veel veranderd, natuurlijk zijn de graphics weer iets beter geworden, wordt er net weer iets meer uit de nieuwste generatie gehaald waardoor de hele gameplay ervaring nog beter is geworden.

De grootste veranderingen behalve de naam is dan toch de gamemodus Ultimate team, want het vrouwenvoetbal is hierin meegenomen. Dit zorgt voor veel discussie binnen heel de community, maar je kunt er natuurlijk meedoen wat je zelf wilt.

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart