Deurentikker van het Sinterklaas journaal!

Hoe snel ben jij met deuren openen? Hier komen jou skills namelijk wel van pas, want het gaat erom dat je de deuren op tijd open doet. Voor een dichte deur valt de piet stil en kan hij niet verder met het afleveren van zijn cadeau’s. Speel hieronder het te gekke deurentikker spelletje van het Sinterklaasjournaal nu zelf.


3 Comments

 1. Annabelle
  Hoi sinterklaas ik ben Annabelle. En was vandaag al om kwart voor 7 wakker. Heeft u daar mischien een cadootje voor nu moet ik in plaats van een leuk sinterklaas cadootje moet ik nu iets saais kijken groetjes Annabelle
  Reply oktober 10, 2020 at 7:56 am
 2. Artur
  Hoi sint ik hoop dat ik ps5 krijg😁😁😁 en een nintendo😁😁😁😁😁 en een kamera ook!!! Maar ik hoop dat ik jou ziet!!! 😁😁😁😁😁😁😁😁😁 en ik ben heelllll lieffff!!!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘
  Reply november 12, 2020 at 6:32 pm
 3. ik wil een rubiks cube set op bol.com dat er 4 zijn in een set en een 1 vierkante meter chocolade en ik help mijn ouders elke dag
  Reply oktober 23, 2021 at 6:30 pm

Laat dan nu jou reactie horen aan de Sint!