Desire Deluxe Magnetische bouwstenen tegels Montessori

Hallo lieve kinderen en ouders,

Het is weer die gezellige tijd van het jaar waarin we nadenken over welke cadeaus we op onze verlanglijstjes willen zetten. Dit jaar heeft Piet een heel speciaal speelgoed gevonden dat niet alleen ontzettzettend leuk is, maar ook super leerzaam! Maak kennis met de “Desire Deluxe Magnetische Bouwstenen Tegels Montessori”, het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Met deze wonderbaarlijke set kan jouw kind op een speelse manier leren en ontdekken. De bouwstenen en tegels zijn magnetisch, waardoor je kind 3D geometrische figuren kan maken. Stel je voor hoeveel plezier het zal zijn om te zien hoe de magnetische krachten werken en samen prachtige creaties te bouwen. Het is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de hersenontwikkeling en het begrip van STEM-principes (Science, Technology, Engineering, Mathematics).

En raad eens? Deze magnetische bouwstenen zijn extra krachtig! Ze hebben 4 keer sterkere magneten dan normaal, wat betekent dat je kind grotere en meer complexe figuren en structuren kan bouwen. Dit is echt een uitdaging voor het kleine brein!

-53% Desire Deluxe Magnetische bouwstenen tegels Montessori kinderspeelgoed voor jongens en meisjes -...
20,99 45,29
Koop dit item
amazon.nl Amazon.nl
Berkatmarkt -Desire Deluxe Magnetische Bouwstenen Tegels Montessori Kinderspeelgoed Voor Jongens En Meisjes...
62,97

Veiligheid is ook geen zorg. Deze bouwstenen zijn gemaakt van niet-toxisch en duurzaam ABS-plastic. Ze hebben een rond randontwerp zonder scherpe kanten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de kleine handjes van je kind. Het is volkomen veilig en kindvriendelijk.

Piet denkt dat dit het perfecte cadeau is voor kinderen van alle leeftijden (vanaf 3 jaar en ouder). Het is geweldig voor het spelen in groepen, wat betekent dat het hele gezin kan meedoen en samen een leuke tijd kan hebben. Het delen van het gevoel van prestatie en het samen creëren van iets moois, dat is waar het bij deze feestdagen om draait!

Zet de “Desire Deluxe Magnetische Bouwstenen Tegels Montessori” op je verlanglijstje en maak je klaar voor uren speelplezier en leren. Sinterklaas en de Pieten kijken er al naar uit om te zien wat jullie allemaal zullen bouwen!

Desire Deluxe Magnetische bouwstenen tegels Montessori
Desire Deluxe Magnetische bouwstenen tegels Montessori

We kijken uit naar je ideeën

Laat een reactie achter

Sinterklaas
Logo
Shopping cart