Club van Sinterklaas

Elk jaar weer een bekend fenomeen is de Club van Sinterklaas natuurlijk. Ook dit jaar gaat de Club van Sinterklaas er natuurlijk weer een groot feest van maken. Sinterklaas komt met zijn vaste club pieten weer naar Nederland en ze gaan weer allerlei nieuwe avonturen beleven welke jij kan volgen, met een groot feest eind november waarvoor nog steeds kaartjes beschikbaar zijn!!

Niet te vergeten dat nu ook al de film De club van Sinterklaas & geblaf op de pakjesboot in de bioscoop draait. Lekker met z’n allen naar de film gaan met een familie ticket van Pathe of een van de andere bioscopen. Het Sinterklaasfeest komt namelijk weer in gevaar door de slechterikken, hoe zullen de Pieten dit gevaar proberen tegen te gaan met de hulp van Sinterklaas natuurlijk? Bekijk de trailer  van Geblaf op de pakjesboot onderaan deze pagina!

Sinterklaasfeest Ahoy

Sinterklaas komt op 12 november aan in Nederland wat een heel mooi groot feest gaat worden in Maassluis. Alleen als je de complete Club van Sinterklaas wilt ontmoeten dan moet je naar het feest van de Club van Sinterklaas toe komen. Traditioneel word deze inmiddels al vele jaren eind november gehouden, en ook dit jaar is er weer genoeg plek. De Ahoy in Rotterdam gaat het allemaal gebeuren op zaterdag 26 november en op zondag 27 november komt Sinterklaas met zijn vaste club Pieten langs. We kunnen je garanderen dat het weer een groot kinderfeest gaat worden waar je alle bekende pieten van de Club van Sinterklaas kunt gaan ontmoeten en natuurlijk Sinterklaas zelf.

Meezingen met Coole Piet

Lekker de nieuwste Sinterklaasliedjes zingen met Coole Piet! Hij heeft ook dit jaar weer een nieuwe hit, maar Coole Piet kent natuurlijk ook de oudere Sinterklaasliedjes waardoor het een groot zing festijn gaat worden. De Pieten komen namelijk maar met 1 reden naar de Ahoy, en dat is om samen met jou er een groot feest voor Sinterklaas van te maken. Sinterklaas geniet namelijk het meest als alle kinderen feest vieren met de Pieten. Wil jij ook meezingen, dansen en gek doen op het Club van Sinterklaasfeest? Koop nu je tickets eenvoudig online nu er nog plek is. Op de foto met Muziekpiet, Coole Piet, Danspiet, Profpiet, Testpiet, Keukenpiet of Hogo hoogte piet? Ze zijn er allemaal weer bij in de Ahoy bij het grote Club van Sinterklaasfeest! Ben jij er ook bij?

tec-sinterklaas-211115_243

tec-sinterklaas-211115_171

 

Heb jij de nieuwste film van de Club van Sinterklaas al gezien? Ook dit jaar kan je namelijk naar de bioscoop voor een nieuwe film van Sinterklaas zijn club, en we kunnen je vertellen dat het weer spannend is. Het sinterklaasfeest komt namelijk in groot gevaar! De slechteriken Dokter Vleugelaer en zijn compagnon Igor weten namelijk op de Pakjesboot te komen en zijn van plan om alle pakjes met Blafspray te besmetten. Als de kinderen deze pakjes krijgen dan krijgen ze de Blafhoest waar alleen Dokter Vleugelaer een medicijn voor heeft. Alleen de Pieten zijn natuurlijk ook op de pakjesboot als de blafspray rond gespoten word, en wat gebeurd er als een hond aan een pakje ruikt waar de spray al opzit??

Zal het goed komen? Weet Sinterklaas samen met zijn trouwe pieten het Sinterklaasfeest te redden? Je kan het nu zelf zien in de bioscoop, want vanaf 14 oktober is de nieuwste Club van Sinterklaas film door heel Nederland te bekijken. De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot is een echte aanrader om naartoe te gaan. Je kan je tickets voor de diverse bioscoopen eenvoudig online bestellen met eventuele familiekorting.

Zin om lekker te dansen met de Danspiet? We hebben hier een aantal leuke filmpjes online gezet waar Danspiet je meeneemt. Je leert van haar de leukste dansstappen zodat jij straks net zo kan dansen als een Piet. Het ziet er heel moeilijk uit, maar als je mee gaat doen dan valt het echt wel mee. Kijk maar hoeveel lol Danspiet heeft met het laten zien van de leukste Pietendansjes.

 

 

 

Sinterklaas
Logo
Shopping cart